fbpx
Både & Yachts

Både & Yachts

  
  • Penta Sikrings alarmsystemer tilbyder sikkerhedsbeskyttelse for alle bådbrugere i marine og indre vandveje, fritid & kommercielle sektorer.
  • Hos Penta Sikring bruger vi Ajax Systems som har skabt en løsning, der kan tilbyde fuld beskyttelse ved at overvåge dit fartøj for indtrængen, tyveri, brand og oversvømmelse. Du kan trygt forlade din båd overalt vel vidende, at den er fuldt beskyttet.
  • Du kan også tilføje kameraer, der kan ses på afstand, så du kan bruge appen til livevisning. Ajax-enheder er designet til at fungere under alle forhold og til at være klar til at beskytte din ejendom til enhver tid.  • Med op til 5 års batterilevetid på Ajax Systems-enheder er den eneste del af systemet Ajax-hubben, der skal have 12v fra båden. Denne kernekomponent er designet til at være fuldt operationel, samtidig med at der trækkes en meget lav mængde strøm fra bådbatteriet. (10watt)
  • Smarte stikkontakter og relæer giver dig mulighed for at styre dine lys og apparater ved hjælp af Appen.

Her finder du os

Skaverupvej 38

4760 Vordingborg

Telefon: 52 11 11 88

Email: penta@pentasikring.dk

Åbningstider

Mandag – Fredag: 07:00 – 16:00
Døgnvagt 24/7

Følg os på de sociale medier

Penta Sikring © All Rights Reserved.

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.   Læs mere