fbpx
Adgangskontrol

Adgangskontrol

Uanset om du vil åbne din bygning med en pin, et kort/brik eller din smartphone – Penta Sikring har den rigtige løsning til dig, når det kommer til adgangskontrol. Planlægning og installation af komplekse adgangssystemer til hele områder med forskellige autorisationsniveauer repræsenterer vores daglige arbejde.


Leder du efter et effektivt adgangssystem til din dør, indgang eller port? Penta Sikring har en bred portefølje af forskellige adgangssystemer – vi kan helt sikkert finde den rigtige løsning til din ejendom.


Implementeringen af ​​en adgangskontrol betyder, at kun de personer, der kan fremvise et passende adgangskort, får adgang til ejendommen. Hvornår og under hvilke omstændigheder du udleverer dem, er op til dig. Adgangskortene kan konfigureres med en bestemt gyldighedsperiode på for eksempel en dag, en uge eller et år. Dette sikrer, at kun autoriserede personer har adgang til din ejendom.


Her finder du os

Skaverupvej 38

4760 Vordingborg

Telefon: 52 11 11 88

Email: penta@pentasikring.dk

Åbningstider

Mandag – Fredag: 07:00 – 16:00
Døgnvagt 24/7

Følg os på de sociale medier

Penta Sikring © All Rights Reserved.

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.   Læs mere