fbpx
Om os

Om os





 

Penta sikring er et sikringsfirma, som har sat sig for opgave at hjælpe firmaer og private med at sikre jeres værdier 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen og 365 dage om året.

Vi er drevet af at yde god service for vores kunder, hos os har du altid en fast kontaktperson, som altid står klar til at hjælpe dig.

Hos os er kunden i centrum, det drejer sig om, at indfri kundens ønsker og forventninger på den bedste måde, så alle er tilfredse.

Vi er der hele vejen igennem, fra start til slut i Implementeringsprocessen, men også bagefter med løbende service og rådgivning, så du altid har et anlæg som er funktionsdygtigt.

I Penta Sikring er vi stolte af at være ISO 9001:2015-certificeret.

ISO 9001:2015 er en international standard for kvalitetsstyring, som fastlægger krav til en virksomheds kvalitetsstyringssystem og dens evne til at levere produkter og tjenester, der opfylder kundens krav og forventninger.

Som en ISO 9001:2015-certificeret virksomhed har vi gennemgået en omfattende evaluering af vores kvalitetsstyringssystem og processer for at sikre, at vi leverer produkter og tjenester af høj kvalitet og kontinuerligt forbedrer vores ydeevne. Certificeringen viser vores engagement i at opretholde høje standarder og vores fokus på at tilfredsstille vores kunders behov.

Vi er glade for at kunne tilbyde vores kunder en høj grad af tillid og sikkerhed, når de vælger at arbejde med os. Vores ISO 9001:2015-certificering er en bekræftelse på vores forpligtelse til kvalitet og kundetilfredshed. Derudover er vi også medlem af Sikkerhedsbranchen.

Her finder du os

Skaverupvej 38

4760 Vordingborg

Telefon: 52 11 11 88

Email: penta@pentasikring.dk

Åbningstider

Mandag – Fredag: 07:00 – 16:00
Døgnvagt 24/7

Følg os på de sociale medier

Penta Sikring © All Rights Reserved.

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.   Læs mere