fbpx
Alarmer

Alarmer

Hos Penta Sikring fører vi et bredt udvalg af de forskellige systemer, der findes på markedet, vi bruger kun godkendte alarmsystemer, for at sikre det høje niveau. Vi ønsker for vores kunder, at alle vores løsninger, bliver tilpasset efter kundens behov, lige fra privat bolig til større virksomheder, vores systemer kan integreres med mange andre systemer som fx. adgangskontrol, så man kan betjene alarmen fra kortlæseren.


Vi vægter den høje kvalitet højt, derfor er vores tekniker højt uddannet og altid ajourført med det nyeste indenfor området, for at sikre, at i altid får den rigtige løsning til gavn for jer.


Ude til højre kan du læse mere om vores forskellige løsninger, finder du ikke det du skal bruge, så tøv ikke med at kontakte os, så vi sammen kan finde en løsning.


I videoen kan du se et system fra AJAX Systems, som viser nogen af de muligheder, der er i et alarmsystem.Vedligeholdelse af dit Alarmsystem

Med en servicekontrakt på din alarmsystem får du en høj driftsikkerhed på dit anlæg, og hvis der er fejl, står vi til rådighed hurtigt og i de fleste tilfælde kan vi endda løse problemet på afstand.


Her finder du os

Skaverupvej 38

4760 Vordingborg

Telefon: 52 11 11 88

Email: penta@pentasikring.dk

Åbningstider

Mandag – Fredag: 07:00 – 16:00
Døgnvagt 24/7

Følg os på de sociale medier

Penta Sikring © All Rights Reserved.

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.   Læs mere