fbpx
Videoovervågning

Videoovervågning

En grundlæggende anbefaling om, hvilket videoovervågningssystem der er bedst for dig, kan næppe gives på forhånd. Det faglige valg skal kontrolleres og analyseres individuelt på stedet.

Et videoovervågningssystem med højopløsningskameraer fuldender sikkerheds konceptet for en beskyttet ejendom. Forskellige løsninger er tilgængelige til ethvert anvendelsesområde, ethvert krav og ethvert budget, både indendørs og udendørs. I kombination med et alarmsystem kan videoovervågning også fungere som videoalarm – bevægelser registreres, alarmen udløses og identificeres via direkte transmission.


Moderne videoovervågningssystemer lader intet tilbage at ønske – uanset om det er netværksbaserede IP-kameraer, HD-SDI-kameraer eller analoge kamerasystemer. Ultra HD-opløsning, infrarøde dioder og WDR (Wide Dynamic Range) sikrer de bedste video billeder selv under vanskelige lysforhold. Gode resultater opnås selv i modlys og mørke.


Vejrbestandige kamerahuse garanterer den nødvendige modstandskraft selv mod de værste vejrforhold, såsom regn eller sne. Derudover er de fleste sikkerhedskameraer vandalsikre og bygget til at holde, hvilket gør det sværere for ubudne gæster at ødelægge dem med magt og øger driftssikkerheden. Nuværende videoovervågningssystemer er således optimalt beskyttet mod forsøg på manipulation.


Her finder du os

Skaverupvej 38

4760 Vordingborg

Telefon: 52 11 11 88

Email: penta@pentasikring.dk

Åbningstider

Mandag – Fredag: 07:00 – 16:00
Døgnvagt 24/7

Følg os på de sociale medier

Penta Sikring © All Rights Reserved.

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.   Læs mere